Om os

Teamet bag RenFysik, består af flere kompetente mennesker.

Som ejere og idébagmænd, er vi 2 personer, Margrét Stefánsdóttir og Jesper Cramer Larsen.

 

Vores vision er, at nå ud til de mennesker, der føler, at de ikke passer ind i traditionelle fitness-centre.

Vi ved, at mange føler, at de kommercielle fitness-centre ikke tilbyder service og vejledning, i det omfang den enkelte har brug for.

Derfor har alle vore instruktører en branche-relevant uddannelse, så du som medlem hos Renfysik kommer til at opleve følelsen af, at din træning foregår i trygge rammer og under kyndig vejledning.

 

Vi har valgt, at alliere os med både læger, fysioterapeuter og massører, udfra filosofien om, at det vil være rigtig godt for Haslev og omegns borgere, at have et sundhedshus med forskellige behandlere for, at opnå en bedre vidensdeling og dermed den bedst tænkelige behandling.

Margrét har branche erfaring som instruktør og medlemsrådgiver, gennem 9 års ansættelse i "almindelige" fitnesscentre. Hun har i 2 år attenderet idræts universitetet, i hendes hjemland Island, men afbrød studierne efter en studierejse til Danmark, hvor hun mødte Jesper. Hun har eksaminer i anatomi, fysiologi, bevægelseslære, træningslære, Hatha Yoga uddannelse og har en 3 årig uddannelse som akupunktør, med praktikophold på Universitets Hospital i Ho Chi Min City i Vietnam.

Jesper har en uddannelse som SportsTrainee, hvilket indeholder eksaminer i fysiologi, anatomi og bevægelseslære svarende til 1. år på idræts-universitetet. Yderligere er han uddannet cykelmekaniker og har arbejdet som faglærer på teknisk skole.

Renfysik er et moderne træningscenter.

Forestil dig følelsen velvære - følelsen af at være i god form - eller blot følelsen af frihed til at gøre det du vil.

Renfysik har fokus på at hjælpe dig til sunde vaner.

Vi hjælper dig med at nå dine mål udfra dine personlige ønsker og behov.

Vi har kvalificerede og dedikerede medarbejdere, som står klar til at tage imod dig. Og hvis du bare vil træne på egen hånd, har du også mulighed for det.

Klik dig rundt på hjemmesiden, læs om hvad Renfysik kan tilbyde eller

kom ind og besøg os og mærk forskellen.

Ren Fysik

Sofiendalsvej 42B

4690 Haslev

Tlf: 56214690

Mobil: 23104690

E-mail: kontakt@renfysik.dk