Udstyr

Kondi/Cardio udstyr:

Skabt i samarbejde med BMW Group DesignworksUSA, er Star Trac's cardio udstyr stadig banebrydende i fitness industrien, både i form og funktion. Deres betjeningspaneler er stilrene og har samme intuitive betjening på både cykel, crosstrainer og løbebånd.

 

Renfysik er indrettet med følgende kondi/cardio udstyr:

 

2 x Løbe/gå bånd fra Star Trac´s topserie "E" serien.

2 x Total Body Trainere også fra Star Trac´s topserie "E" serien.

2 x Kondi cykler fra Star Trac´s "S" serie.

2 x "Sofa" cykler fra Star Trac´s "S" serie.

2 x Romaskiner af mærket Concept II.

1 x Cybex lower body Arc trainer

16 x Body Bike Smart+ indoor bikes.

1 x CycleOps Phantom 5

 

Begynder udstyr:

Star Trac´s Instinct serie - er fitness udstyr, som ikke fylder så meget og som især er godt til nye brugere, da de er nemme at indstille. Denne linje består af 30 forskellige enheder, hvoraf vi har valgt 9 enheder (+3 kondi stationer) til Star Trac cirkeltræning.

Cirkeltræning er et af de hurtigst voksende områder indenfor fitness - især fordi det er yderst velegnet til medlemmer, som aldrig har trænet før, samt folk, der ikke har så meget tid at afsætte til træning.

 

Øvet/ekspert udstyr:

Star Trac´s Inspiration serie - er Star Trac´s mest exceptionelle styrketrænings-serie nogensinde. Det grundlæggende arbejde i udviklingen af serien, er uvurderlige input fra den globale fitness industri, eksperter i biomekanik og verdensklasse ingenører. Herefter opsøgte man aktive og potientielle brugere af styrketræningsudstyr og lyttede til disses ønsker og erfaringer. Resultatet er, indtil videre, 12 maskiner, der tager de mest eftertragtede egenskaber, fra traditionel styrketræning og forbedrer dem. Fra de nøje designede rammer og "flydende" overgange ved sammensætningen af materialer, til den ukomplicerede betjening og fejlfrie biomekanik, tilbyder Inspiration serien det mest æstetiske, sofistikerede og funktionelle overlegne styrketrænings-udstyr, der er tilgængeligt.

 

Funktionel træning:

Star Trac´s HumanSport serie - er Star Trac´s bud på træningsudstyr, der øger stabiliteten og koordinationen af bevægelser i kroppens led. Denne form for træning foregår med frie bevægelser og er en yderst effektiv forebyggelse/genoptræning af led skader. De små muskler, der ligger omkring leddet styrkes, da de aktiveres for at styre den frie bevægelse. Dette øger stabiliteten omkring leddet og nedsætter derved risikoen for led skader.

 

Ren Fysik

Sofiendalsvej 42B

4690 Haslev

Tlf: 56214690

Mobil: 23104690

E-mail: kontakt@renfysik.dk